fbpx
VI SENDER PAKKER AFSTED HVER TIRSDAG & TORSDAG INFO@MITFLORA.DK

Smukke Krukker med patina

Krukker der ser ud som om de har stået på terrassen i en evighed

Jeg elsker krukker, det giver liv til terrassen eller præsentere hoveddøren flot, – jeg har mulighed for at pynte op med flotte blomster og ikke mindste smukke krukker. Det hele giver stemning til vores uderum.

Jeg har smukke rustikke og naturlige patinerede krukker fra firmaet B- GREEN – jeg elsker dem og ja så er de af en rigtig god kvalitet. Find dem her!

Denne her krukke fra B-Green har stået på min terrasse de sidste 10 år. – og den er stadigvæk smuk, måske endda smukkere… Nu er vejret dog lidt trist og koldt, så den får lov at stå sammen med de andre og sove indtil vi når hen i april, så begynder forårs klargøringen – den kan du læse mere om her.

Skal dine krukker også overleve frosten ligesom mine? – Så læs mere her!

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik