fbpx
VI SENDER PAKKER AFSTED HVER TIRSDAG & TORSDAG INFO@MITFLORA.DK
Sæson planter udplantningsplanter

Sæson planter

Sæson Planter

Det er 1 marts, – og ifølge kalenderen er det FORÅR – solen skinner, meeeen det er stadigvæk koldt – Uha vi mangler noget varme. Nå men når vi nu ikke rigtig kan komme i gang med køkkenhaven, – kan man jo godt planlægge og indkøbe frø og ikke mindst finde dine nye PLANTER, og her er det så at vores sæson planter kommer ind….

Jeg starter altid det nye år med at gå i gang med at så de første planter (Chili og artiskok) Der skal ikke startes for tidlig med alt det andet, – går du i gang for tidligt kommer du til at stå med for mange planter der kan risikere at blive for lange og ranglet. 

Udfordringen for mig er at jeg køber altid en masse frø hjem (Jeg tænker der er rigtig mange ligesom mig der gør) Nå men jeg køber alle de her lækre frø, – med ønske om at få en masse flotte planter klar her til sæsonstart, som jo så skal plantes ud når det er tid.  

Men som altid når jeg ikke alt, nogle frø går til – måske er det mangel på vand og kærlighed, – nogle vil bare ikke spirer og ja resten når jeg simpelthen ikke at så. 

Sæson start – og alle de her planter som skulle ud i min køkkenhave, er der bare ikke, for jeg har ikke nåede alt det jeg har planlagt. Ærgrelse og panik… 

Så derfor drøner jeg altid rundt til de forskellige planteskolerne for at finde de udplantnings planter jeg gerne vil have. Hmm ja og som altid er jeg aldrig rigtig i god tid, – så det er ikke nemt at finde de planter jeg gerne vil have.

Kender du til det? Så er problemet altså løst nu, – for du kan finde dine udplantningsplanter lige her hos mig og de bliver sendt lige til din dør. Nemmer bliver det alt ikke. Så slå dig løs her og prøv nogle udplantningsplanter du ikke plejer at tage med hjem. 

Du finder sæson planterne lige her

 

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik