fbpx
VI SENDER PAKKER AFSTED HVER TIRSDAG & TORSDAG INFO@MITFLORA.DK

Besøg butikken

Besøg kun efter forudgående aftale

Høedvej 46, 4450 Jyderup

 

Kontakt

T. (+45) 20551402
M: info@mitflora.dk

}

Åbningstider

Efter aftale 

Online har vi dog altid åben

Plantevejledning

Når du modtager dine bestilte planter.

 Når du modtager dine ny indkøbte planter, er de pakket tæt sammen, så fragten ikke er dyrere end nødvendigt og samtidig støtter planterne hinanden. På den måde undgår vi at de ikke vælter rundt under transporten.

Når planterne pakkes ud, skal du være opmærksom på, at grenene på planten ikke hænger fast i hinanden. Grenene knækker let, hvis de hænger fast i noget. Derfor bør du sikre, at hele plantetoppen er fri fra andre planter, inden du trækker den op. I nogle tilfælde kan det være en fordel at skære emballagen op, så planterne kan trækkes forsigtigt ud af siden.

Kontrol

Kontroller altid den medfølgende følgeseddel for at sikre, at alt det du har bestilt er leveret. Kontroller samtidig at størrelser og kvaliteter stemmer overens.

Er der planter, som ikke er leveret eller hvor antallet er rettet til på din følgeseddel, så ved vi det og der vil ikke blive trukket penge fra din konto for disse. – Men kontroller hellere for en sikkerheds skyld. Årsagen til manglerne kan være, at de pågældende planter kan være udsolgte og ikke kan skaffes, eller det kan være planter, der ikke har været klar til pakning og kan sendes senere efter aftale.

Er der efter gennemgangen af de modtagne planter forhold, der ikke er tilfredsstillende hører vi gerne fra dig på info@mitflora.dk eller tlf. 20551402

 

Planter leveret med potte / klump

Opbevaring inden plantning

Potte og klumpplanter stilles, så de er lette at holde opvandet, planterne må gerne stå i skygge/læ  hvis det er muligt, så tørrer de ikke så hurtigt ud.

Nogle planter har svært ved at signalere om at de mangler vand. Prøv at mærke på jorden i klumpen, om den virker fugtig.

Du kan evt. sænke klumpen på en plante under vand, og lade den blive der 20 min. Derefter tager du den op og nu er den helt opvandet.  Du kan så vurdere, hvor meget en opvandet plante vejer.

Vær opmærksom på, at planter der står oven på jorden i potte eller klump, kun kan rumme vand nok til 1 dag, hvis det er tørt, varmt eller blæsende.

Planterne bør plantes hurtigst muligt. Det bør tilstræbes at de plantes inden for en uge fra modtagelsen.

Plantning

 1. Planternes klump sænkes under vand i 20 min.
 2. Der graves et stort plantehul 2-3 gange så stort som planteklumpen.
 3. Fyld den løse muld tilbage i plantehullet så hullet er 5 cm dybere end planteklumpens højde.
 4. Fjern potten og placer klumpen centralt i hullet, fyld hullet op med muld og træd denne til så den har god kontakt til klumpen.
 5. Fyld hullet op med vand og efterfyld til jorden er gennem våd i hele plantehullet.
 6. Fyld efter så der er 2 cm jord ind over klumpen.

Husk at fjerne potten inden plantning. Nettet eller ståltråd omkring klump planter skal ikke fjernes inden plantning.

Plantejorden

Det vigtigste forhold for at du for succes med dine planter er at den jord planterne skal vokse i passer til plantens behov.

@ mitflora

Følg os på Instagram

Levering

Vi sender pakker afsted tirsdage & torsdage

Sikker betaling

Vi tilbyder sikker betaling

Online Support

Vi svarer altid inden for 1 dag

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butik