fbpx
VI SENDER PAKKER AFSTED HVER TIRSDAG & TORSDAG INFO@MITFLORA.DK

Handelsbetingelser for NSJ ApS

Mitflora.dk  ved NSJ ApS

TLF: +4520551402

Mail: info@mitflora.dk
CVR:41425059

 

Betaling

Mitflora.dk ved NSJ ApS modtager online betalinger med; Mobilepay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: DKK

 

Mitflora.dk ved NSJ ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Mitflora.dk ved NSJ ApS’s hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 5-10 hverdage.

Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark.

NSJ ApS afsender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Valgfrit udleveringssted

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesretten gælder dog ikke for planter uden potte eller barrodsplanter. Se mere herom nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Hvis du ønsker at fortryde, bedes du udfylde vores standard fortrydelsesformular. Den finder du nederst på siden.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du helt eller delvist fortryder dit køb. Fragtprisen afhænger af vægt og volumen.

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, bør du straks sende varen retur til os. Fristen herfor udløber 14 dage efter, du har givet os besked om, at du har fortrudt dit køb. Dog har du selv ansvaret for varen i perioden og dermed risikoen for at varen går til. Se mere herom nedenfor.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ønsker du, at vi skal arrangere retur transporten, sender vi dig en mail, med et returfragtbrev, som skal påsættes leverancen. Prisen for returfragten vil blive fratrukket din kreditering af de returnerede varer. Prisen for returfragten vil blive fratrukket din kreditering af de returnerede varer. Kontakt os for estimering af returfragt.

Ingen fortrydelsesret

Nogle planter er særlige følsomme overfor udtørring og anses derfor som varer som let går til. Det gælder fx for planter uden potte og for barrodsplanter, som der derfor ikke er fortrydelsesret på.  

Varens stand, når du sender den retur

Du har i fortrydelsesperioden ansvaret for, at varen bliver behandlet korrekt, hvilket for planter vil sige, at de vandes dagligt og sikres mod udtørring, vind og vejr. Har varen været plantet/brugt eller ikke behandlet korrekt, vil varens handelsværdi være forringet, og du vil således kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Du hæfter således for en eventuel forringelse af varens værdi, såfremt returvaren ikke er egnet for gensalg.

Du må ved modtagelse af varen undersøge varen for at fastslå varens art, egenskaber samt evt. hvordan den fungerer. Du kan således ”prøve” varen på samme måde, som hvis du havde købt den i en fysisk butik. Det betyder dog, at du ikke må tage den i brug ved fx at plante den eller fjerne potten. Har planten været plantet eller returneres den uden potte, vil værdien være forringet, og du vil kun få en del eller intet af købsbeløbet retur.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, som beskrevet ovenfor, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, samt returfragtomkostningen hvis vi har forestået returfragten), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Mitflora.dk
Høedvej 46
4450 Jyderup

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for dit varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du derfor som udgangspunkt en reklamationsret i 24 måneder.

Når man køber levende planter er det vigtigt, at du som kunde sætter dig grundigt ind i hvordan planten skal plantes, plejes og passes for at få planten til at gro videre. 

Din reklamationsret dækker fejl og mangler ved varen på leveringstidspunktet. Du bør derfor straks ved modtagelse af forsendelsen, åbne denne og vurderer planterne. Evt. fejl og mangler skal du hurtigst mulig registrerer, gerne ved at vedlægge nogle billeder og fremsende det via mail til os på: info@mitflora.dk 

Planter er levende organismer, og der er derfor ydre forhold som jord, vind og vejr mv, som kan medføre at planten ikke overlever.

Din reklamationsret gælder derfor ikke for;

 • Planter der ikke er håndteret eller plantet korrekt;

 • Planter der ikke er pakket ud umiddelbart efter modtagelse og ikke plantet indenfor 24 timer;

 • Planter der er plantet i krukker;

 • Planter der har været udsat for vind, sol eller udtørring, under plantningen eller umiddelbart efter;

 • Planter som har været udsat for tørke eller drukning;

 • Planter der har været udsat for frostskader;

 • Planter der har været udsat for fysiske skader som følge af vildtgnav, påkørsel, hærværk, kraftig vindpåvirkning eller lignende;

 • Planter der er plantet udenfor sæson;

 • Planter som er placeret i andre lysforhold end anbefalet på Mitflora.dk

 • Planter der er plantet tæt på offentlige arealer, hvor der saltes;

 • Planter der har været udsat for insekt og svampeskader;

 • Planter der har været udsat for sprøjteskader. 

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Det gælder således for fx. sæson planter / 1-års planter.  

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, er det vigtigt, at du snarest muligt og indenfor rimelig tid kontakter os. Vi vil altid forvente, at du har kontaktet os vedrørende problemet, forinden du sender varen retur.

Når du køber planter hos Mitflora.dk garanterer vi, at det er friske og sunde planter, du modtager. Skulle du modtage planter, hvor emballagen er brudt undervejs i transporten, eller planten har andre synlige skader, anbefaler vi, at du straks reagerer.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Mitflora.dk
Høedvej 46
4450 Jyderup

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Hvis vi vurderer, at planterne ikke har taget skade, kan det aftales at planterne plantes ud. Hvis der senere skulle opstå uventede problemer med planten, erstatter vi disse planter uden beregning.

Varer skal sendes til følgende adresse:
Mitflora.dk
Høedvej 46
4450 Jyderup

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@mitflora.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

Udsolgte varer

Hvis en vare er udsolgt eller ikke er tilgængelig, vil vi så vidt det er muligt erstatte med en tilsvarende plante, hvis alternativet er identisk med den oprindelige vare. I de tilfælde der ikke umiddelbart kan erstattes med en tilsvarende vare, får du en mail, hvor du selv kan vælge om du ønsker, at vi forsøger at skaffe varen, som vil betyde at ordren udskydes. Du kan her også vælge, om du vil acceptere manglen og at vi sender resten af ordren. Eller om du ønsker helt at afbestille ordren.

Er ordren bestilt med betaling via dankort, og varen ikke kan leveres og der ikke kan findes et alternativ, leverer vi resten af ordren og trækker kun det beløb der svarer til de leverede varer på dankortet.

 

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Mitflora.dk ved NSJ ApS, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Mitflora.dk ved NSJ ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Mitflora.dk ved NSJ ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Mitflora.dk ved NSJ ApS er: Lene Tanggaard

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Mitflora.dk ved NSJ ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@mitflora.dk

Cookies
På anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på , hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Mitflora.dk ved NSJ ApS’s hjemmeside.

 

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10-01-2021


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Mitflora.dk
Høedvej 46
4450 Jyderup

E-mail: info@mitflora.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butik