fbpx
VI SENDER PAKKER AFSTED HVER TIRSDAG & TORSDAG INFO@MITFLORA.DK

Frodig køkkenhave?

Ønsket om en frodig køkkenhave med alverdens smukke og lækre grøntsager og blomster, er jo det som vi alle drømmer om at opnå ved vores arbejde i køkkenhaven, hvor end om det er et lille højbed eller flere kvadratmeter køkkenhaven med sirlige rækker af grøntsager. Så ønsker vi alle flotte, store og sunde afgrøder, – og ja det kan vi altså opnå ved at gøde.

Men det kan altså være lidt svært at hitte rundt i alt det der man kan købes på nettet, byggemarked og planteskolerne, og hvor meget skal vi egentlig bruge?

Når man starter med at anlægge sin køkkenhave, er jorden som ofte frugtbar, det kan være i etableringsfasen hvor køkkenhave anlægges, tilføjes der nyt jord eller kompost. Så de første par år har jorden det den skal bruge for at du kan få et pænt udbytte af dine afgrøder. Men når du høster dine grøntsager fjerne du også hvert år en del næringsstoffer fra jorden. Så med tiden vil dine bede komme til at mangle vigtige næringsstoffer. Når dine bede mangler næring, ja så ved vi jo godt at det afspejler sig i dine planter sundhed og i sidste ende udbyttet af dine grøntsager.

Hvert år starter jeg køkkenhaven op med tilføjelse af jord, kompost mv. det blander jeg med det eksisterende jord for at ‘starte’ køkkenhaven op. Mine flere årige planter får ligeledes en omgang næringsrigt jord omkring ‘fødderne’ Så er man godt på vej.

Igennem vækstsæsonen tilføre jeg ligeledes organisk gødning, så jeg sikre at planterne har de optimale forhold til at levere. Dog skal man huske at have for øje at overgødning gavner heller ikke.

Der findes rigtige mange gode artikler på nettet omkring gødning, her er et par stykker:

Jeg har fået et rigtig spændende produkt hjem som hedder Biobizz  som er organisk plantenæring til dine planter.  

Du finder produkterne her  

 

BioBizz Bio Grow Gødning Organisk gødning
BioBizz Bloom Gødning Organisk gødning
BioBizz Starters Pack Organisk gødning
BioBizz Trypack Outdoor Organisk gødning

BIOBIZZ GROW

Bio · Grow® er en komplet gødning, der kan anvendes i løbet af vækstperioden. Start med det, så snart de første blade kommer frem, når planten er 10-15 cm høj. Så fortsæt med at bruge Bio · Grow indtil slutningen af frugtproduktionen.

Følg BIOBIZZ gødningsskema for at få de bedste resultater.

BIOBIZZ BLOOM

Bio · Bloom ™ er en uafhængig gødning, som kan bruges fra blomstringsperioden op til høst. Du kan tilføje det til jord eller til at berige et jord løst medie som Coco

Følg BIOBIZZ gødningsskema for at få de bedste resultater.

BIOBIZZ STARTERS

Vores Starters · Pack ™ er fuldt lastet med alt hvad du behøver for at starte dit eget grow eventyr.

Hver pakning indeholder:

Sammen med foldere og andet praktisk tilbehør

 • 1000 ml Bio · Bloom ™
 • 1000 ml Bio · Grow®
 • 500 ml Top · Max ™
 • 250 ml Bio · Heaven ™
 • 250 ml Root · Juice ™

BIOBIZZ TRYPACK OUTDOOR

Du kan ikke gå galt med denne høj kvalitets og komplette pakke. Konstrueret til at være enkel at håndtere, kan den også kombineres med andre Biobizz-produkte

Hver pakning indeholder:

 • 250 ML Bio · Bloom ™
 • 250 ml Fish · Mix ™
 • 250 ML Top · Max ™

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til butik