fbpx
VI SENDER PAKKER AFSTED HVER TIRSDAG & TORSDAG INFO@MITFLORA.DK

Februar måned, – mine små frøspire

Det er koldt og det er hvidt…. uha – vinteren har virkelig bidt sig fast og slipper vist ikke lige med det samme. Men når det nu skal være, så er det nok meget godt lige at få lidt kuldgrader. Det var ikke meget vinter vi fik sidste år, Så man skal lige vende sig til at tage noget mere tøj på!!.. 

Nå men mens vi venter på foråret, – er der jo nogle ting der kan gøres og forberedes indtil vi kan komme rigtig i gang. Jeg er gået i gang med at forspire lidt indenfor. Du kan sagtens begynde med chili og artiskok. Hvis du har en varm vinduskarm med en radiator under, – kan du sagtens klare dig med dette. Men ellers er en varmemåtte og plantelys en rigtig god begyndelse. Hvis du mangler kan du finde dem her.

Kartofler kan sagtens ligges til forspiring nu, – de skal ligges i en kasse, æggebakke eller andet du nu har. De skal gerne stå lyst og køligt. ( Grader ca. 12-15 stykker) De skal ligges i et enkelt lag, – ellers får de ikke nok lys. Du kan finde dine læggekartofler her ( Dog sender vi ikke kartofler ud i øjeblikket, -imens der er frost. Læggekartofler kan ikke tåle frost, så dur de ikke)  så der må vi væbne os lidt med tålmodighed. 

Som sagt er jeg så småt gået i gang med forspiring, – kan simpelthen ikke lade være… Men start ikke for tidligt med det hele, – da nogle spire kan ikke tåle al den varme vi har, – og derfor bliver al for høje og ranglet. Du kan finde inspiration i min så kalender her

Du får lige et par billeder af mine planter som de ser ud nu 🙂

 

Mine nye spirede chilifrø fra en af mine Chiliplante fra i sommeres.

Den skønneste chiliplante fra Drivhuset, – den gav virkelig mange frugter..

Artiskok frøene har virkelig skudt hurtigt – nu må vi se hvordan de klare den, – det er nok lidt tidligt…

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butik